Jobba hos Client Solutions

Att jobba hos Client Solutions är att vara en del av något mer än en vanlig arbetsplats. När du kommer innanför våra dörrar, möts du av någonting osynligt men väldigt starkt! En unik företagskultur, som kan jämföras med den hos stora företag som vinner utmärkelser som Årets bästa arbetsplats, fast i mindre skala. Kulturen sitter i väggarna, atmosfären och människorna.

Vi söker säljare

Vi söker en säljare som (förutom alla de uppenbara egenskaper att vara framåt, målinriktad och disciplinerad etc.) är en person som är socialt begåvad, professionell och kan balansera mellan sin egen vinning och gruppens prestation i helhet.

Vi jobbar endast med Telia, endast mot företagskunder.

Vi vill gärna påpeka att Client Solutions inte är något traditionellt TM bolag med hög personalomsättning. Man jobbar på Client Solutions för att bygga en karriär som Account Manager inom säljyrket! Något man känner stolthet över.

Innan du skickar in ditt CV och personliga brev till oss vill vi påpeka att vi är väldigt selektiva så känner du att du tvekar det minsta på att du passar in hos oss så hade vi uppskattat att du sparar både din och vår tid genom att inte höra av dig. Känner du däremot att du passar in så väntar vi med spänning på din ansökan!

Skicka in en ansökan